Skip to content

Befújható cellulóz szigetelőanyag

Rólunk

Gyorsan, egyszerűen, hatékonyan. Födémszigetelés felsőfokon!

Rövid határidővel, rendkívül kedvező áron vállalunk tetőtér szigetelést, padlásszigetelést, födémszigetelést Magyarország egész területén! Igény esetén EPS-sel vagy táblás kőzetgyapottal külső homlokzati hőszigetelést is biztosítunk!
Cégünk kizárólagos hazai márkaimportőre a Climatizer Plus cellulóz szigetelőanyagnak, amely rendkívül jó szigetelési értékekkel bír.
Kivitelezőknek a Climatizert értékesítjük is, 13,6 kg-os zsákos kiszerelésben!

Gyorsan

Egyszerűen

Hatékonyan

Miért előnyös a Climatizer Plus?

  • Befújásos technológia, mely révén a szigetelés hézagmentesen kivitelezhető
  • 20 év gyári garancia a szigetelőanyagra
  • 5 év garancia a kivitelezésre
  • Gyorsan, tisztán elvégezhető a szigetelés, a tetőtérbe csak a befújó csövet visszük fel. A Climatizer Plus-t az adagológép juttatja fel
  • Ellenáll a penésznek, rágcsálóknak, gátolja az esetleges tűz terjedését (tanúsítványok a weboldalunkon!)
  • Környezetbarát termék
  • Rendkívül jó ár-érték arány

Az alkalmazott befújásos technológia lehetővé teszi a födém, a tetőtér és üreges falak közötti hő- és hangszigetelést, legyen szó régebbi építésű családi házról, vagy újonnan épülő otthonáról. Szigetelési kivitelezéseinket a technológiának köszönhetően jó áron, gyorsan, minimális bontással végezzük.

Kanadában igazán tudják, mi kell a hideg ellen!

A Climatizer Plus cellulóz hőszigetelő anyag gyártását 1977-ben kezdték meg, Kanadában. Az észak-amerikai kontinensen gyorsan kedvelt hőszigetelő anyaggá vált.

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a minél hatékonyabb, környezetbarát és gazdaságosabb szigetelés elérésére. Mindenki számára a legfontosabb az energiamegtakarítás, a költséghatékonyság.

A Climatizer Plus szigetelést újrahasznosított papír ledarálásával nyerik, melyet tűz, penész és rágcsáló elleni védelemmel látnak el. Az így előállított szigetelőanyag megfelel a mindenkori tűzvédelmi előírásoknak, és emellett megőrzi a természetes szigetelés jótékony hatását.

A szigetelőanyagra a gyártó 20 év gyártói garanciát vállal.

Miért szükséges a födémszigetelés?

A fűtési szezonban a legtöbb hő a szigeteletlen födémen keresztül távozik a helyiségekben. A meleg levegő felfelé száll, átmelegíti a födémet és a hőt a padlástérben adja le. A Climatizer Plus cellulóz szigetelőanyaggal szigetelt födém hézagmentesen gátolja meg a meleg levegő távozását, sőt a nyári melegekben pedig óvja otthonát a túlzott átmelegedéstől!

Hogyan kapható?

A kész termék zsákos kiszerelésben kapható, és egy befúvógép segítségével juttathatjuk a szigetelni kívánt területre. A befúvógép használatával a nehezen elérhető területeket is könnyedén, gyorsan és egyenletesen tudjuk szigetelni. Mivel a cellulóz apróra darált papírból áll, ezáltal a legszűkebb helyeket is tökéletesen kitölti. A tömbös szigeteléssel szemben nincs ülepedés, az eljárás során nem kell félni a különböző irritáló hatásoktól. A hőhidak, és így a penész keletkezési esélye minimális.

Bontás nélkül!
Olcsón!

Szerkezeti bontás nélkül, egyszerűen, olcsón kivitelezhető utólag is. A Climatizer Plus tökéletes megoldás tető, födém, valamint üreges falak közötti szigetelés esetén, legyen az régi, utólag szigetelendő, vagy új építésű ház. Az egyszerű, gyors megoldás mellett fontos szerepet játszik az utólagos szigetelés esetén, hogy nem jár bontással, vagy csak minimális helyreállítás szükséges, köszönhetően a befújásos technológiának.

Tűzvédelem!

A házak szigetelésénél fontos megemlíteni a tűzvédelmet. A Climatizer Plus szigetelést úgy alakították ki – nem mérgező tűzgátló és tűzálló összetevők hozzáadásával – hogy otthona, épülete biztonságban legyen. Teszteken kimutatták, hogy ez az anyag lassítja a tűz terjedését, veszélyes gőzök kibocsátása nélkül segít korlátozni a teljes kárt. Így elmondhatjuk, hogy ez a cellulóz szigetelés az egyik legtűzbiztosabb nem speciális szigetelőanyag a piacon.

Energiatakarékosság Környezetvédelem

A Climatizer Plus szigetelés elősegíti az energiatakarékosságot és csökkenti az energiaköltségeket. Hatékonyan szigetel, megakadályozva az energiaveszteséget okozó légáramlást és hőáramlást. Azon felül, hogy környezetbarát és kiváló hőszigetelő, a hang és zaj ellen is védelmet nyújt.

Mennyibe kerülne egy kockaház?

Egy Kádár-kocka általában kb. 100 nm alapterületű. Ebből az épülettípusból mintegy 800.000 db található Magyarországon. Íme egy példa ennek a népszerű épülettípus Climatizer Plus födémszigetelésére, 15 cm vastagságban, 20 év garanciával az anyagra és 5 év garanciával a kivitelezésre, ingyenes kiszállással (50km belül)!
Ár: 240.000,- HUF (az ár az ÁFA-t nem tartalmazza!)

Kiszállás: 50 km-ig ingyenes, 50 km felett kedvező ár.